Slut Rengøring

Igennem mere end 20 år har vi opbygget en solid erfaring inden for slut rengøring

vi møder ofte malere, og entreprenører som er udfordret med det, overfor Byggeleder og byggeherren, som naturligvis gerne vil have styr på projektet før aflevering.

Derfor er der mange byggeleder som vælger et rengørings firma i stedet for, så man slipper, de hektiske afslutninger hvor alle gerne vil være færdige med bygge projektet til tiden, Vi ved hvad der skal til af timer, hvor mange folk der skal på til opgaven, medarbejderne der altid er klar til at arbejde på alle tider dag/aften og weekender for at vi sammen kan komme i mål til tiden uden de stressende og unødvendige frustrationer til følge.

Vi sørger for en fast pris på slut rengøringen for hele forløbet, der er jo ingen der vil have ekstra regninger for ekstra timer, så budgettet holder hele vejen uden overraskelser. Det er entreprenøren, projektcheferne og byggelederne tilfredse med.

Vores medarbejdere er udstyret med ens arbejdstøj, og sikkerheds udstyret er altid med inde på pladsen, de har alle en stor erfaring inden for slut rengøring da de har udført dette på alle de pladser vi har arbejdet på igennem mere end 20 år.

Vi udfører arbejdet med stor gejst, så pris og kvalitet altid hænger sammen, men vi sætter en ære i at yde vores bedste hver dag, og hver gang så vi på den måde opnår en bedre kvalitet af rengøringen, det er en af årsagerne til at entreprørne og byggelederne vælger at tage os med på deres næste projekter efter endt aflevering, og det sætter vi en stor ære i.

Spørg os om din kvm2 pris.​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine ønsker. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 1 hverdag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt