​                                                                              Facaderens

Vi begynder altid med en desinficering, så den efterfølgende rensning af facaden foretages ved et lavere vandtryk, som er mere nænsomt for facaden. Det slider mindre og efterlader dermed det flotteste resultat.

Vi sprøjter desinficeringsmiddel ud på facaden som både løsner, desinficerer og forebygger i dybden på samme tid.

Vi sender altid en af vores konsulenter ud før afrensning af dine facader så vi kan bedømme, facadens materiale inden vi afgiver et tilbud.

Vandmængde og tryk, justeres efter gennem synet af din facade, herefter anvender vi hede, eller koldt vands rensning, vi forslår en facade rens, hvis din facade har en belægning, som en desinficering ikke klarer alene, det er vores måde at sikre os at din facade vil fremstå lige så flot, som da den var ny.

Efter rensning af facaden, anbefaler vi en overfladebehandling, der vil sikre, at resultatet holder meget længere. Behandlingen forhindrer vand, og fugt i at trænge ind, det mindsker misfarvning og vanskeliggør vækstbetingelser for alger, sort skimmelsvamp, og andre uønskede urenheder på facaden.


Den mindskede vandmængde reducerer samtidig muligheden for frostsprængninger hen over vinteren. Du kan vælge en transparent eller malet overfladebehandling.

Ring til os så vi kan arrangere et møde med en af vores konsulenter, for at besigtige opgaven, herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud på dine facader. ​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine ønsker. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 1 hverdag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt